logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Introductiecursus Eindhoven

Introductie
Datum: 4 mei 2021 - 26 mei 2021

Locatie: Atelier Hemelrijken  |  Plaats: Eindhoven, Nederland

Zen Zien Tekenen is een vorm van zenmeditatie die draait om het tekenen van heel gewone dagelijkse dingen. Tekenen in stilte versterkt het contact met de werkelijkheid en de aandacht voor het hier en nu.
Deze introductie in het Zen Zien Tekenen wordt gegeven door Leo van Vegchel. Leo is een zeer ervaren gids in het Zen Zien Tekenen, in de traditie van Frederick Franck.  

De lessen worden gegeven op vier dinsdagmiddagen  en woensdagochtenden vanuit het atelier op Hemelrijken 77, aan kleine groepjes en zoveel mogelijk buiten. Binnen wordt altijd de 1,5 meter afstand aangehouden.
DEZE CURSUS KAN DOORGAAN ZODRA DE ACTUELE CORONA MAATREGELEN DIT TOELATEN. Zo nodig schuiven de data een of enkele weken door.
Schrijf je via onderstaand formulier in ieder geval vast in als je belangstelling hebt, dan hoor je het zodra het door gaat.

 

Kosten 165,- incl materiaal.

Data: dinsdagmiddag  4, 11, 18 en 25 mei van 13.30 - 16.00 uur

Of: woensdag 5, 12, 19 en 26 mei van 10.00 - 12.30 uur

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hemelrijken 77
5612 LB Eindhoven, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 4 mei 2021 tot 26 mei 2021

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes