Komend voorjaar zijn er twee introductie-retraites in het klooster in Huissen:

van 15-19 januari en van 4-7 mei 2023. Kijk voor informatie en inschrijving in de agenda hiernaast, of op de site van het klooster.

Daarnaast geeft Martine van der Laan een introductiecursus van vier zaterdagiddagen in Zoelen (bij Tiel), startend op 18 maart 2023. 

Privélessen:

Verschillende docenten geven privélessen op afspraak als je eens wil 'proeven'. Richtprijs: 50, - voor een les van 2 uur. Na 1 of 2 lessen kun je zelf verder oefenen en op een later moment nog eens een les inplannen.

  • In Eindhoven geeft Lenie Otten overdag privéles. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • In Eindhoven geeft Leo van Vegchel individuele begeleiding in zijn atelier. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • In Rotterdam en Capelle ad IJssel geeft Arnold Vermeeren 's avonds privéles aan huis. Voor Zen Zien Tekenaars organiseert Arnold af en toe samen-tekenmiddagen op zaterdag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (zie ook arnoldvermeeren.blogspot.com).
  • In Zoelen (Gld) geeft Martine van der Laan privéles in haar huis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • In  Drenthe organiseert Karien Melman samen tekengroepjes op een nader te bepalen locatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blogs

Jezelf voeden met vrede.. - Maria Adriaens

Lees meer...

 

Zen Zien Tekenen als sleutel tot 'anders' zien  - Arnold Vermeeren. 
Het is eind mei en een van de eerste echt zonnige lentedagen.

Lees meer...

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes